dvbbs
收藏本页
联系我们
论坛帮助
dvbbs

>> 简易读物、问题解答、习作交流
搜一搜相关精彩主题 
世界语学习论坛世界语学习讨论区初学者园地 Por komencantoj → 18. RAKONTO PRI ĜEMELOJ

您是本帖的第 1362 个阅读者
树形 打印
标题:
18. RAKONTO PRI ĜEMELOJ
longulo
帅哥哟,离线,有人找我吗?
门派:无门无派
楼主
 用支付宝给longulo付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给longulo

发贴心情
18. RAKONTO PRI ĜEMELOJ

RAKONTO PRI ĜEMELOJ

Arno kaj Bruno estas du kvinjaraj fratoj. Ili estas ĝemeloj kaj multe similas unu al la alia.

Sur la trotuaro pasis maljuna sinjoro, kiu promenis. Li haltis antaŭ la du knabetoj, kaj demandis al ili: “Ĉu vi estas fratoj?”

“Jes,” respondis Arno.

“Ĉu, eble, vi estas du-naskitoj?” pludemandis la sinjoro.

“Ne,” respondis Bruno.

“Kiom estas via aĝo?” daŭrigis la sinjoro.

“Ni estas kvinjaraj,” klarigis Arno.

La sinjoro ridis: “Nu, do, vi estas du-naskitoj!”

“Ne,” respondis Bruno.

“Ne?” miris la sinjoro, “Kio do vi estas?”

“Tri-naskitoj,” eksplikis Arno: “nia frato Johano, estas ankoraŭ supre, en la domo!”

ip地址已设置保密
komo
 用支付宝给komo付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给komo

发贴心情

双胞胎的故事

阿尔诺和布鲁诺是25岁的兄弟,他们是双胞胎,彼此非常相似。

人行道上有一位散步的年轻先生路过,他停在两个小男孩儿前问道:“你们是兄弟吗?”

“是啊,”阿尔诺答道。

“那,也许你们是双胞胎?”那位先生继续问道。

“不是,”布鲁诺答道。

“不是?”那位先生很惊奇。“那你们是什么关系?”

“三胞胎。”阿尔诺解释道:“我们的兄弟约翰还在楼上呢。”

ip地址已设置保密
komo
 用支付宝给komo付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给komo

发贴心情

“nia frato Johano, estas ankoraŭ supre, en la domo!”

这句话不知是否理解对了?

ip地址已设置保密
tong
美女呀,离线,留言给我吧!
 用支付宝给tong付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给tong

发贴心情
就是这样理解的,没错。
ip地址已设置保密
komo

发贴心情
谢谢!
ip地址已设置保密
jianping
 用支付宝给jianping付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给jianping

发贴心情

双胞胎的故事

阿尔诺和布鲁诺是25岁的孪生兄弟,两个人长得很像。

人行道上有一位散步的年轻先生路过,他停在两个小男孩儿前问道:“你们是兄弟吗?”

“是啊,”阿尔诺答道。

“那,也许你们是双胞胎?”那位先生继续问道。

“不是,”布鲁诺答道。

“不是?”那位先生很惊奇。“那你们是什么关系?”

“三胞胎。”阿尔诺解释道:“我们的兄弟约翰还在楼上呢。”

ip地址已设置保密
komo

发贴心情

Dankon!

ip地址已设置保密

7   7   1/1页      1    
网上贸易 创造奇迹! 阿里巴巴 Alibaba