dvbbs
收藏本页
联系我们
论坛帮助
dvbbs

>>
搜一搜更多此类问题 
世界语学习论坛世界语学习讨论区写作和翻译习作交流 Provoj en verkado kaj tradukado → Brulanta sekreto-105

您是本帖的第 1158 个阅读者
树形 打印
标题:
Brulanta sekreto-105
anniespera
美女呀,离线,留言给我吧!
门派:无门无派
楼主
 用支付宝给anniespera付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给anniespera

发贴心情
Brulanta sekreto-105

Iam mi ŝtelis de paĉjo librojn el la skribotablo kaj legis ilin, kaj ĉiuj tiuj strangaj aferoj estis en ili, mi nur ne komprenis ilin. Ŝajne ekzistas ia sigelo, kiun oni devas antaŭe forigi, por trovi la sekreton. Mi demandis la servistinon, petis ŝin klarigi al mi la frazojn en la libroj, sed ŝi priridis min. Terure esti infano, plena de scivolo kaj nepermesata demandi iun, ĉiam esti ridinda antaŭ tiuj granduloj, kvazaŭ oni estus io stulta aŭ senutila. Sed mi ekscios ĝin, mi sentas, ke mi nun baldaŭ scios ĝin. Parto jam estas en miaj manoj, kaj mi ne volas malpersisti, antaŭ ol mi posedos la tuton!”

ip地址已设置保密
anniespera
 用支付宝给anniespera付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给anniespera

发贴心情

sigelo: ①(盖在文件上面的)钤记,印记,印章 ②〈转〉标志,标记 ③〈转〉(表示圆满完成或完整的)标记 ④(在火漆、封蜡等上所印的)印纹,封印,封缄

ip地址已设置保密
anniespera

发贴心情

我曾经从写字桌里偷过爸爸的一些书来看,里面什么奇离古怪的事儿都有,只是我看不懂。就好像盖有封条一样,要想发现这秘密,就得提前把这封条弄掉。我问过保姆,求她告诉我书里那些话是什么意思,但得到的却是嘲笑。做孩子真是太可怕了,满是好奇却不让问,在大人面前总是被笑话,就好像人家愚蠢而没用。但我就要知道了,我感觉到自己很快就知道了,有一部分已经攥在我的手掌心了,在我得到这一切之前,我是不会放弃的。

ip地址已设置保密
helo
帅哥哟,离线,有人找我吗?
 用支付宝给helo付款或购买其商品,支付宝交易免手续费、安全、快捷! 点击这里发送电子邮件给helo

发贴心情

我曾经从爸爸的写字桌里偷出过一些书来看,里面什么离奇古怪的事儿都有,只是我看不懂。就好像打有封条一样,要先把这封条打开才能发现秘密。我问过女佣,求她告诉我书里那些话是什么意思,但她却对我一阵嘲笑。满是好奇却不让问,总是遭到大人们的嘲笑,做这样的孩子真是太可怕了,仿佛大家都是愚蠢无用的物件而已。但我会知道的,我感觉到自己很快就知道了,有一部分已经攥在我的手掌心了,在我得到这一切之前,我是不会放弃的。

ip地址已设置保密
anniespera

发贴心情

Dankon!

ip地址已设置保密

5   5   1/1页      1    
网上贸易 创造奇迹! 阿里巴巴 Alibaba